Tien jaar

Na wat sleutelen aan mijn blog – door pure lege tijd nu door het virus (ik ga het woord niet eens meer zeggen), viel op eens het kwartje. Tien jaar geleden startte ik deze blog. Tien jaar! Ik heb gewoon iets te vieren.

Wat ik hier nou eigenlijk wil zeggen weet ik nog steeds niet. Dat is het enige wat onveranderd is gebleven. Mijn blog is altijd al een mengelmoesje geweest van wat ik kwijt wilde en waar op dat moment mijn interesse lag, en dat is best wel wat geweest. Op en aan viel ik weer in pauzes. Zonder die quarantaine was me dit waarschijnlijk totaal voorbij geschoten, zonder enige aandacht.

Mijn appartementje, waar momenteel in zelf-quarantaine zitten nog niet zo erg is.


For the record
: 24 jaar ben ik. Dus 14 toen ik voor het eerst mijn domeinnaam kocht en aan de slag ging met WordPress. De allereerste stappen richting mijn ‘carrière’, wat er ook van te zeggen valt. Want zo groeide mijn kennis in webdesign, HTML en CSS, dus ook de interesse naar dit vakgebied.

Ik heb m’n verloren kindje dus weer opgepakt. En opgeschoond (probeer nog maar eens te zoeken naar oude posts met een hoog tienerdramagehalte. Spoiler: lukt je niet). En teksten herschreven – ik ben die 21-jarige studente op kamers niet meer.

Ja, ik vind het wel wat om weer te gaan schrijven! En te sleutelen aan WordPress hier en daar.

Liefs en hopelijk tot snel,
een verloren blogger.

Nog niet uitgelezen?