web analytics

Over mij

Mijn naam is Rianne. Ik woon in een mooi, klein appartementje aan de Maas, midden in Maastricht, waar ik veel tijd (en geld, helaas) in steek omdat ik zo gek ben op interieur. Lang houd mijn inrichting het ook niet vol, of ik vind weer wat nieuws.

Ik ben verslaafd aan sushi, gek op festivals, wannabe plantenmama en grafisch ontwerper in spé met een behaalde bachelor aan de kunstacademie. Ik ben creatief, koppig en een beetje goedgelovig. Ik luister het liefst naar The Cure of kijk een sitcom. Ik kijk het hele jaar uit naar carnaval, doe heel graag dansjes in het uitgaansleven, maar ben ook een echte kneuterige huismus. In mijn dromen reis ik de hele wereld over. Ik noem mezelf graag feminist en studeerde met trots af over straatintimidatie naar vrouwen. En ik fotografeer graag. Maar dat zie je vanzelf hier.

Bloggen doe ik al heel wat jaartjes, sinds mijn 14e, toen ik een eigen domeinnaam kocht en begon te sleutelen met WordPress en webdesign. Ik blogde vooral later over mijn studentenleven in Maastricht, wat ik allemaal uitvrat op de kunstacademie en hoe mijn leven op kamers beviel.

So here I am, tien jaar later, met nog steeds van alles te vertellen, maar eigenlijk ook net niets. Dat vat mijn blog én mij wel mooi samen.