The big trip die gaat komen

Mag ik even gillen? Al jaren droom ik van reizen, maar tot zelfs een paar jaar geleden had ik altijd het idee dat reizen naar Amerika of Azië voor ‘succesvolle’ mensen zijn. Volwassen mensen die geld hebben. Ofzo. In ieder geval niet voor mij bestemd. Ik ben vaak op vakantie geweest met mijn ouders, en die vakanties waren fantastisch, maar echt reizen buiten Europa heb ik nog nooit gedaan. Tot nu. Opnieuw; mag ik even gillen? Want ik ga naar Los Angeles!!!


Nog lang niet alles is al helemaal rond, maar in maart ga ik 10 dagen naar the city of angels. Paspoort is aangevraagd (BIG DEAL), het ESTA visum stel ik mooi nog even uit (mijn Engels is om te huilen), ik krijg het al Spaans benauwd als ik eraan denk dat ik 13 uur in een vliegtuig zit, en verder ligt alles in handen van mijn docenten. Want het is een ‘excursie’ vanuit de academie. Maar dat maakt het niet minder leuk! We gaan alles af wat ik had willen zien. Sterker nog, waarschijnlijk gaan we ook een dag naar Las Vegas. Opnieuw; gillen!!!

Dit is voor mij de eerste grote stap richting alle grote reizen die ik in mijn leven wil gaan maken. Ik ga meteen groots natuurlijk, naar the USA. En JOE wat heb ik er zin in! Natuurlijk heb ik alle hotspots, eettentjes en leuke wijken al opgeslagen, en zit ik er nu al helemaal klaar voor. Nog vijf maanden tot de palmbomen en skaters van Venice Beach, de grote letters van Hollywood, the Walk of Fame, en de pier van Santa Monica. Nog vijf maanden aftellen.