web analytics

Over Rianne

Hoi! Ik ben Rianne, en ik ben derdejaars studente Visuele Communicatie aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Lange titel, maar het komt erop neer dat ik grafische vormgeving studeer. In mijn droomwereld ben ik dan ook over 2 jaar een succesvolle freelancer, en ontwerp ik de mooiste geboorte- en trouwkaartjes, logo’s en huisstijlen. Stiekem probeer ik daar nu al heel hard mee aan de weg te timmeren.

Ik ben goedgelovig, perfectionist, creatief en eigenwijs. Lichtelijk verslaafd aan Netflix, verliefd op mooie interieurs, en gek op sushi. Roze is mijn favoriete kleur en als ik niet aan school werk, dan handletter ik mijn werkboeken vol.

Bloggen doe ik al héél wat jaartjes, sinds mijn 14e, maar ik heb sinds mei ’17 het roer omgegooid en helemaal overnieuw begonnen. Toe aan een domeinnaam met mijn eigen naam, en mijn blog was ook wel toe aan een grotere stap. So, here I am. Ik blog over hoe mijn leven op kamers in Maastricht bevalt, wat ik allemaal uitvreet op de kunstacademie en over alles wat er in mijn hoofd om gaat.